Zene

május 25. (szombat) 20:30 – 23:30

Házibuli

DJ Cool nemcsak lejátsza a zenét, hanem maga is szinesíti a repertoárt konga játékával, amelyet nyaranta balatoni szórakozóhelyeken gyakorol. Itt biztos mindenki talál kedvére való hangzást a retro- és slágerzenék között.


május 26. (vasárnap) 19:00 – 20:00 és 22:00 – 23:30

Házibuli

DJ MG változatos, retro- és slágerzenékkel, profi fény- és hangtechnikával gondoskodik a jó hangulatról. A kis bároktól a nagy sportrendezvényekig, az esküvőtől a fesztiválig nagy tapasztalata van a közönség szórakoztatásában. Garantált, hogy senki nem marad ülve, a lábakba beköltözik a bugi.


május 26. (vasárnap) 20:00 – 22:00

Koncert


A Crazy Little Queen az ország legnépszerűbb, legtöbb követővel rendelkező, legtöbb koncertet adó Queen tribute zenekara. Koncertjeik különlegesek, mert hatalmas hangsúlyt fektetnek az élő zene minőségére, erejére és hangulatára. A régi és leendő Queen rajongóknak olyan élményt nyújtanak, amit a közönség újra és újra át akar élni. Teszik ezt álbajusz nélkül, viszont a Queen legnagyobb slágereivel és olyan dalokkal, amit Freddie Mercury-val már nem tudott élőben előadni a zenekar. Korra és nemre való tekintet nélkül mindenkit megmozgatnak, mert zseniális dalokat játszanak szívvel-lélekkel.